Trotinetă electrică Motus Scooty 10 Lite GEN 5

2.499,00 lei
Include TVA

Cel mai mic preț din 30 de zile de la promoție: 2499 lej

- garantie 24 de luni

- Putere motor 350W

- Greutate dispozitiv 12,5 kg

- Suport aripa spate

- Timp de incarcare 3-4 ore

SKU: AKC052-2
  • Security policy
    Security policy (edit with the Customer Reassurance module)
  • Delivery policy
    Delivery policy (edit with the Customer Reassurance module)
  • Return policy
    Return policy (edit with the Customer Reassurance module)
Descriere

Motus Scooty 10 Lite

MOTUS SPRIJINĂ PASIUNI

 

Vizibil și sigur

Motus este o marcă prezentă pe piață din 2016. De la bun început, misiunea noastră a fost să popularizăm ideea de micro și electromobilitate. Ca lider pe piața poloneză, combinăm soluții tehnologice moderne cu un design unic și o abordare vizionară a ideilor implementate. Trotinetele Motus se disting nu doar prin aspectul și funcționalitatea lor, ci și prin confortul și siguranța utilizării.

 

Trotinetele Motus sunt deja a 5-a generație de vehicule electrice. An de an, îmbunătățim calitatea produselor noastre, folosind noi tehnologii și materiale de cea mai înaltă calitate, datorită cărora trotinetele Motus sunt și mai fiabile.

 

Trotinetele electrice Motus combină parametrii puternici cu o conducere dinamică și sigură. Modelul are soluții precum: un apărător de noroi cu suport, care oferă stabilitate și rezistență la șocuri, precum și elemente reflectorizante și semnalizatoare. Convinge-te de ce trotinetele electrice Motus sunt cea mai bună alegere.

 

Trotinetă ușoară de designer, creată pentru a te deplasa prin oraș

 

Mergi, te oprești, o transporți, pentru a o deplia din nou cu ușurință și a merge liber. Obstacolele sunt făcute pentru a fi ocolite, iar cu trotineta Motus Scooty 10 Lite vei face acest lucru fără nicio dificultate.

 

Construcție: doar 12,5 kg! O pliezi rapid, o transporți cu ușurință

 

Datorită greutății reduse (12,5 kg), poți transporta cu ușurință trotineta Motus Scooty 10 Lite pe scări și în mijloacele de transport public. Este atât de ușoară și compactă încât o poți depozita cu ușurință în portbagajul mașinii tale.

 

Motor de 700 W

Transformă pantele abrupte în urcări ușoare

 

Datorită puterii maxime de 700 W și puterii nominale a motorului de 350 W, pantele abrupte devin doar urcări ușoare. Acum, chiar dacă te grăbești, vei ajunge peste tot, fără grabă și fără să te gâfâi.

 

Baterie 7800 mAh 36V - bucurați-vă de o autonomie mare: chiar și 30 km!

 

Bateria de 7800 mAh 36V oferă o autonomie mare - de până la 30 km - menținând în același timp o greutate redusă și dimensiuni compacte ale trotinetei electrice. Mergi oriunde vrei, fără să te îngrijorezi de următoarea încărcare.

 

Frână cu disc și sistem KERS - frânează în siguranță, adică eficient

 

Motus Scooty 10 Lite este echipat cu o frână cu disc situată pe roata din spate a trotinetei. Acest lucru asigură un nivel ridicat de siguranță la decelerare și parcare. Un avantaj suplimentar al sistemului de frânare este iluminarea, care semnalizează clar momentul opririi. Sistemul KERS recuperează energia în timpul frânării, alimentând bateria, oferind trotinetei o autonomie și mai mare și permițând o conducere mai lungă cu o singură încărcare.

 

Elemente reflectorizante și semnalizatoare

Vizibilitatea pe drum este esențială

Trotineta Motus Scooty 10 Lite are elemente reflectorizante și semnalizatoare, datorită cărora ești mereu vizibil pe drum. Acest lucru asigură o siguranță mai mare în timpul călătoriilor urbane, ceea ce are un impact pozitiv asupra confortului și plăcerii de a conduce.

 

Bucurie mare de a conduce ușor

Fiecare traseu urban este plin de provocări, obstacole și denivelări, dar cu trotineta Motus Scooty 10 Lite le vei depăși cu ușurință. Suportul de armare al apărătorii de noroi îi oferă o stabilitate suplimentară. Roțile pneumatice de 10

Detalii produs
MOTUS
AKC052-2

Referințe specifice

cod EAN135901821999366
MPNAKC052-2
Recenzii(0)

Recenzii

Nu există comentarii ale clienților pentru moment.

Sunteți în curs de revizuire “Trotinetă electrică Motus Scooty 10 Lite GEN 5”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Coșul dumneavoastră

Nu mai sunt articole în coșul dvs

Conectați-vă

Megamenu