Despre noi

Aici puteți citi puțin despre cum a apărut marca MOTUS.

Cum a început?

Înainte de Motus, străzile erau pline de mașini, autobuzele pline de oameni și orașul plin de gaze de eșapament. Oamenii se mișcau încet și stăteau în ambuteiaje, străzile erau aglomerate, iar aerul era poluat. Ne-am decis să găsim o soluție la acest lucru și astfel s-a născut brandul Motus!

 

Din 2016, în calitate de producător de scutere electrice, ne-am îmbunătățit produsele pentru a satisface așteptările celor mai exigenți utilizatori.

Datorită dezvoltării constante, am devenit experți și lideri în domeniul dispozitivelor de transport personal, nu numai pe piața poloneză. Nu ne oprim aici, vrem să continuăm să învingem lumea!

 

Ca și Motus, facem parte din Barel Polonia, care se dezvoltă în principal în domeniul dispozitivelor electronice din 1999. În prezent, Barel Poland Sp. z o. o. deține mărcile Motus, Kiano, Cavion și Siver. De asemenea, este distribuitor al unor mărci precum Lenovo și Ferrari.

6

ani pe piață

+200

magazine

+30 de mii

clienți satisfăcuți

Aflați despre misiunea noastră!

Misiunea noastră, în calitate de marcă Motus, este de a crea dispozitive care nu numai că permit tuturor utilizatorilor să se deplaseze liber și confortabil în oraș, evitând ambuteiajele și reducând emisiile, ci și să ofere senzații și experiențe incredibile în timp ce conducem pe terenuri mai dificile.

 

Acesta este motivul pentru care am creat două linii. Scooty - scutere perfecte pentru oraș, care vă vor duce oriunde doriți să mergeți, și PRO - scutere pentru cei care își doresc ceva mai mult decât un simplu mijloc de transport ecologic. Și toate acestea datorită utilizării tehnologiei moderne, a construcției solide și a pasiunii și cunoștințelor echipei noastre.

Motto-ul nostru este ,,Always move forward”, pentru că mergem mereu înainte, ne dezvoltăm, analizăm și tragem concluzii pentru a crea soluții ideale.

De ce trotinete electrice?

Trotinetele electrice sunt un mijloc de transport modern și ecologic, care devine din ce în ce mai popular în Polonia și în străinătate. Am vândut deja peste 40 de mii de dispozitive în întreaga lume.

ZERO gaze de eșapament

ZERO zgomot

100% satisfacție

Ne pasă de planeta noastră!

Motus nu este doar un producător de scutere electrice. Motus înseamnă în primul rând oameni. Oameni care doresc să schimbe lumea în bine cu dispozitive de transport personal ecologice. Bunăstarea planetei noastre este o parte integrantă a misiunii noastre.

 

Utilizând produsele noastre în fiecare zi, contribuiți și dumneavoastră la această schimbare, reducând blocajele din trafic și, prin urmare, emisiile. Este, de asemenea, o soluție ecologică care merită promovată!

Prețuiește-ți angajații!

Sunteți proprietarul unei companii moderne care are grijă nu numai de angajații săi, ci și de mediu? Recompensați-vă angajații, contribuiți la protecția mediului și promovați soluții ecologice în cadrul companiei dumneavoastră.

 

Contactați-ne și vă vom pregăti o ofertă de beneficii pentru angajații dumneavoastră! Reduceți-vă amprenta de carbon împreună cu noi și împreună vom oferi un aer mai bun pentru generațiile viitoare.

Cooperare B2B

Lucrați pentru o agenție de evenimente, organizați un mare târg comercial, aveți un depozit mare sau orice altă idee interesantă pentru utilizarea scuterelor electrice? Sau poate că sunteți în căutarea unei soluții ideale pentru angajații dumneavoastră, astfel încât aceștia să se poată deplasa eficient? Sunteți în locul potrivit!

 

Nimic nu este imposibil pentru noi, vom pregăti oferta perfectă pentru dumneavoastră și pentru compania dumneavoastră, adaptată nevoilor dumneavoastră. Alăturați-vă rețelei noastre B2B.

Coșul dumneavoastră

Nu mai sunt articole în coșul dvs

Conectați-vă

Megamenu