Trotineta electrică Motus Scooty 10"

2.099,00 lei
Include TVA

- Garantie 24 de luni

- Putere motor 350W

- Raza maxima de actiune pana la 65 km

- Cârlig pentru a preveni desfacerea accidentală!

SKU: AKC051-1
  • Security policy
    Security policy (edit with the Customer Reassurance module)
  • Delivery policy
    Delivery policy (edit with the Customer Reassurance module)
  • Return policy
    Return policy (edit with the Customer Reassurance module)
Descriere

TROTINETE ELECTRICE

Trotineta electrică
Motus Scooty 10"

Explorează orașul ca un campion!

SIMȚE LIBERTATEA ȘI EMANCIPAREA

Scooterul electric Motus Scooty 10 combină parametrii puternici, confortul de conducere și siguranța. Scooterul electric a fost îmbunătățit cu o nouă soluție: un apărător de noroi cu suport care oferă stabilitate și rezistență la șocuri. Verificați toate detaliile și convingeți-vă de ce scooterul electric Motus Scooty 10 în versiunea 2022 merită atenția dumneavoastră!

MOTOR 350 W

Puterea care a învins orice concurență

Un motor de 350 W, cu o putere de vârf de 700 W, vă permite să urcați pante cu ușurință la o înclinare de 20°, cu o sarcină de până la 120 kg! Montarea motorului pe roata din spate garantează stabilitatea și manevrabilitatea excelentă.

Trotineta electrică depășește cu ușurință obstacolele de pe traseu, iar tu te simți în siguranță chiar și în timpul virajelor.

AKUMULATOR 15 Ah

Distanță mare de parcurgere

Capacitatea bateriei de 15 Ah oferă o autonomie excepțională. O persoană de 60 kg poate parcurge până la 60 km fără încărcare suplimentară. Dacă traseul tău este mai scurt de 30 km dus-întors, vei putea să te întorci cu trotineta electrică fără a fi nevoie să o reîncarci. Parcurgând distanțe mai mici, poți face mai multe călătorii, evitând încărcarea frecventă.*

*Depinde de greutate, utilizare și condiții de drum.

DIMENSIUNI: platformă 17 cm!

O poziție confortabilă este esențială!

Scuterul electric este conceput și pentru persoane înalte. Ghidonul, situat la o înălțime de 102 cm, permite o poziție dreaptă a corpului în timpul mersului. Platforma cu o lățime de 17 cm permite așezarea ambelor picioare una lângă alta, ceea ce contribuie la stabilitatea și confortul călătoriei. Roțile mari de 10” oferă o aderență bună și ușurează urcarea pe borduri, amortizează șocurile și fac ca denivelările să fie mai puțin resimțite.


CONSTRUCTIE

Calitate solidă

Plierea convenabilă vă permite să reduceți rapid dimensiunea trotinetei electrice Motus Scooty 10, astfel încât să o puteți depozita în portbagaj sau să o transportați cu ușurință.

 

 

 

 

Iluminare frontală de 2,5 W cu putere sporită garantează o vizibilitate bună după întuneric. Siguranța este asigurată și de elementele reflectorizante plasate pe roata din spate. Iluminarea pulsatilă activată la frânare avertizează ceilalți participanți la trafic că te oprești. Datorită acesteia, și ceilalți vor frâna sau te vor ocoli în siguranță.

 

 

FRÂNE: tambur / KERS

Aici contează doar eficiența

Frâna cu tambur din față este robustă și foarte ușor de întreținut. Este suficientă o presiune ușoară pentru a frâna eficient în fața unui obstacol. Designul închis protejează frânele de ploaie și umiditate. Sistemul KERS recuperează energia în timpul frânării, alimentând bateria, ceea ce crește autonomia și vă permite să mergeți mai mult timp cu o singură încărcare.

ILUMINARE constantă și pulsatorie

Fii mereu vizibil

Iluminare frontală de 2,5 W de mare putere garantează o vizibilitate bună după întuneric. Elemente reflectorizante plasate pe roata din spate și pe tija oferă, de asemenea, siguranță. Luminile pulsatorii, activate la frânare, avertizează ceilalți participanți la trafic că te oprești, iar semnalele de rulare indică faptul că dorești să schimbi direcția de mers. Scooty 10 oferă o siguranță sporită în timpul călătoriilor urbane.

APLICAȚIE pe Android și iOS

Personalizați setările

Aplicatia disponibilă pe Android și iOS vă permite să verificați kilometrajul parcurs până acum, adică numărul de kilometri parcurși împreună. Dacă preferați să setați parametrii înainte de a pleca, în aplicație puteți porni luminile trotinetei electrice și opri echipamentul după călătorie. De asemenea, veți găsi opțiunea de a seta viteza, tempomatul și de a verifica viteza.

DISPLAY cu iluminare de fundal albă

Totul sub control

Un ecran mare și lizibil afișează clar parametrii chiar și în lumina puternică a soarelui. Cu o singură apăsare de buton, poți schimba cu ușurință modurile trotinetei electrice Motus Scooty 10.
Poți alege:

- Modul ECO: până la 5 km/h, pentru o conducere ecologică relaxantă cu asistență electrică ușoară
- Modul DRIVE: până la 15 km/h, cel mai frecvent utilizat pentru deplasările zilnice
- Modul SPORT: până la 20 km/h, care utilizează la maximum puterea motorului

Bateria de 15 Ah, autonomie mare, încărcare rară.

# DISPLAY

Clar și simplu în plus

Semnele albe de pe ecran sunt foarte clare și vizibile chiar și în lumina soarelui. Pe drum, de asemenea, se vede totul mai bine: farul din față are o putere de 2,5 A, care vă permite să măriți secțiunea drumului și sunteți mult mai bun.

# COMODITATE

Asamblare în 3 secunde

Scuterul are dimensiuni compacte după pliere, permițându-vă să îl depozitați în portbagaj sau sub birou. Mecanismul convenabil de pliere permite transportul facil al scuterului.

# CONSTRUCTIE

Aripă rezistentă

Datorită ranforsării apărării de noroi spate, aceasta este predispusă la deteriorare și lipsă de deteriorare.

# SECURITATE

Frână cu tambur și sistem KERS

Frână cu tambur fiabilă în față, permite o conducere stabilă și o reacție rapidă. Datorită sistemului KERS, în timpul frânării recuperați energie pentru a consuma mai puțină baterie și a crește autonomia de croazieră.

Alegeți trotineta electrică Motus Scooty 10 și bucurați-vă de o călătorie confortabilă!

Detalii produs
MOTUS
AKC051-1

Fișă de date

Puterea motorului350 W
Puterea maximă a motorului700 W
Capacitatea bateriei15 Ah
Tensiunea bateriei36 V
Roți10.0 Cal
Gama maximă60 Km
Viteza maximă20 km/h
DepreciereRoți pneumatice
Tipul de frânăTambur
Sarcina maximă120 Kg
Greutate17.8 Kg
AfișareLCD

Referințe specifice

cod EAN135901821997270
MPNAKC051-1
Recenzii(0)

Recenzii

Nu există comentarii ale clienților pentru moment.

Sunteți în curs de revizuire “Trotineta electrică Motus Scooty 10"”


.gif .jpg .jpeg .jpe .png .webp

Coșul dumneavoastră

Nu mai sunt articole în coșul dvs

Conectați-vă

Megamenu