Trotineta Electrică Motus PRO 10 sport 2021 2x1000W 66km/h

4.899,00 lei
Include TVA

- garantie 24 de luni

- Putere motor 2x 1000W

- Autonomia maxima 65 km*

- Suspensie de balansare

*în funcție de greutatea utilizatorului și de condițiile de conducere

SKU: AKC047
 • Security policy
  Security policy (edit with the Customer Reassurance module)
 • Delivery policy
  Delivery policy (edit with the Customer Reassurance module)
 • Return policy
  Return policy (edit with the Customer Reassurance module)
Descriere

MOTUS PRO10 SPORT 2021 : HULA ȘI CÂȘTIGĂ

Oricine conduce noul Sport rămâne uimit și apoi vorbește despre el ore întregi. Are două motoare, un cadru încăpător, o structură rigidă concepută pentru a lua viraje, a emoționa și a câștiga. Este un cal negru printre trotinetele sport.

CEA MAI NOUĂ TROTINETĂ DE PERFORMANȚĂ PRO10

 

SPORT 2021

ARATĂ UIMITOR,

ȘI SE DEPLASEAZĂ ȘI MAI BINE,

 

DECÂT PARE

Designul unic și tehnic nu se referă doar la aparențe sau stil. Este un mesaj și un avertisment că PRO10 Sport 2021 este foarte serios: este profesionalism la 100%, sport la 100% și Motus la 100%. Am eliminat ceea ce nu este necesar (masa, de exemplu) și am adăugat ceea ce este important: suspensii noi, lumini și multe alte detalii care se adaugă la un întreg câștigător.

Tot ceea ce a fost atât de impresionant la PRO10 Sport 2021 din edițiile anterioare este acum și mai bun și are, de asemenea, multe caracteristici de neatins până acum.

MOTUS PRO10 SPORT 2021 ESTE PRIMUL LA START ȘI PRIMUL LA SOSIRE.

VEZI TOATE BENEFICIILE:

DOUĂ MOTOARE DE 1000 W:

O PUTERE CARE NU SE TERMINĂ NICIODATĂ ȘI NU DEVINE NICIODATĂ PLICTISITOARE

 

Este ca și cum ai avea 1000 de wați pentru fiecare roată. Sau ca și cum ați ține 1.000 de wați în fiecare mână. O putere uimitoare pe care o controlezi cu o singură mișcare mică. 2000 de wați (puterea maximă a ambelor motoare electrice) este ceva care impresionează de fiecare dată, în fiecare curbă și pe fiecare linie dreaptă lungă. Este distractiv, puternic și oferă o libertate de neegalat pentru a vă deplasa cum și unde doriți. În timp ce alții alunecă încet, tu decolezi, accelerezi, virezi, frânezi - și ajungi acolo cât ai zice pește. Nu veți uita mult timp primul start. Și nu le veți uita nici pe următoarele.

2,8 SECUNDE PÂNĂ LA 24 KM/H

DOAR TELEPORTAREA ESTE MAI RAPIDĂ

 

Te poți simți ca Usain Bolt, iar în cele din urmă chiar să-l depășești: în mai puțin de 3 secunde atingi o viteză de croazieră de 24 km/h, în aproximativ 20 de secunde atingi 66 km/h, și toate acestea cu o stabilitate totală și un sentiment de control pe linia dreaptă și în viraje. 20, 30, 40, 40, chiar 66 km/h în poziție de mers în picioare, cu o super suspensie care atenuează denivelările și menține pneurile în contact total cu solul?

Și teleportarea? Poate că este mai rapid, dar nu există - și puteți cumpăra un Motus Pro10 Sport 2021 sportiv și profesionist chiar acum (cât timp sunt disponibile) aici:

ESTE CU ADEVĂRAT IMPRESIONANT!

Dinamica Motus Pro10 Sport 2021 este echivalentă cu citirea întregii pagini în 2 secunde.

UNU - DOI - GATA!

Atât de rapid este!

2.8S PENTRU A FI ACHIZIȚIONATE
DOAR 29 KG:

MAI PUȚINĂ GREUTATE = MAI MULTĂ DISTRACȚIE

 

Ediția anterioară a fost fantastică atunci când a fost lansată pe piață - dar am început să lucrăm la următoarea generație chiar în aceeași zi. Am îmbunătățit detaliile, am căutat concepte de design și mai bune, ne-am luptat cu fiecare kilogram inutil.

Asta înseamnă șase kilograme mai puțin în viraje, la accelerare, la frânare. Veți simți diferența la fiecare mișcare a corpului, cu avantajul suplimentar al unei performanțe și autonomii mai mari cu aceeași baterie și același motor.

VĂ ROG, CE CONVENABIL:

AJUSTABIL

VOLANUL DE DIRECȚIE

 

Motus PRO10 Sport 2021 are un întrerupător de pornire și o cheie, ca atare alimentarea trebuie să fie ținută blocată. 2000 W nu ar trebui să fie activați de necunoscuți, atât pentru siguranța șoferului, cât și a persoanelor de pe drum sau trotuar. De aceea, cele mai rapide trotinete Motus beneficiază de protecție suplimentară împotriva utilizării accidentale sau necontrolate de către proprietar. Aceasta este literalmente cheia puterii. Supravegheați-l cu atenție!

FRÂNE SPORTIVE DUBLE:
APĂSAȚI ȘI STAȚI
 

Te poți simți ca Usain Bolt și, în cele din urmă, chiar să-l depășești: în mai puțin de 3 secunde atingi o viteză de croazieră de 24 km/h, în aproximativ 9 secunde atingi 50 km/h, și toate acestea cu o stabilitate totală și un sentiment de control pe linia dreaptă și în viraje. 20, 30, 40, 40, 50 km/h în picioare, pe o super suspensie care nivelează denivelările și menține pneurile în contact total cu solul.

Frânele puternice sunt ca o imagine în oglindă a unui motor puternic.

Doar împreună se creează o trotinetă câștigătoare - și asta este Motus Pro 10 Sport 2021.

BRAȚE DE SUSPENSIE ȘI
AMORTIZOARE MAI PUTERNICE

FIABILITATE LA ORICE VITEZĂ

 

Suspensia unei trotinete este ca și jocul de picioare al unui boxer: este ceea ce ne face capabili să ne folosim întreaga putere și să ne menținem o poziție încrezătoare în orice situație. Noile brațe oscilante din suspensiile față și spate transferă fiecare watt de putere pe fiecare metru de drum mai eficient și mai precis ca niciodată. Acestea lucrează din greu, în liniște și fără ezitare atunci când conduceți, stați în picioare sau vă echilibrați în curbe - invizibile, dar vitale pentru a vă menține în siguranță. Amortizoare noi pentru o rulare mai sensibilă și mai lină

OPȚIUNE OFF-ROAD:

SCHIMBAREA ANVELOPELOR SCHIMBĂ TOTUL

 

Puteți monta anvelope de off-road pe noul Motus PRO10 Sport 2021 și o puteți folosi ca o trotinetă de teren. Garda la sol este suficient de mare pentru păduri și sălbăticiuni, iar cadrul spațios poate rezista cu ușurință la solicitările off-road. Este ca și cum ai avea un Ferrari pe care îl poți lua în noroi și în munți. Ieșiți din oraș, ieșiți în afara drumului și depășiți așteptările!

GHIDON PLIABIL:

CA O MOTOCICLETĂ, DOAR CĂ MAI APARTE

 

Un amănunt, nu e deloc un amănunt! Ghidonul pliabil face cu siguranță ca trotineta să fie mai ușor de transportat! O modalitate convenabilă de a economisi spațiu la locul de muncă sau în mașină.

GHIDON CA MÂNER

 

Nu am mai văzut așa ceva până acum: atunci când Motus este pliat, coloana de direcție formează un fel de balustradă de-a lungul întregii trotinete, care este ușor de apucat pentru a fi și mai ușor de transportat pe scări, la birou sau acasă, sau în autobuz. Coloana de direcție este ușor de prins cu mâna, o puteți apuca în diferite locuri, iar cârligele puternice asigură că nu se desface în timp ce o transportați. Un aspect sportiv suplimentar - transportarea trotinetei poate fi acum un nou mod de a vă antrena brațele :).

 

LUMINI FAȚĂ, SPATE + LEDURI SUPLIMENTARE

 
 • FAȚĂ Două faruri puternice în față, astfel încât să puteți vedea totul, de departe și în larg, indiferent de vreme.
 • POSTERIOR  Două lumini de avertizare în partea din spate, care clipesc la frânare, la fel ca la o cursă.
 • LATERALE De asemenea, o noutate: două benzi LED vizibile de la distanță pe părțile laterale ale trotinetei, astfel încât să îi puteți vedea nu numai pe ceilalți, ci și pe dumneavoastră.

Cu cât trotineta este mai rapidă, cu atât mai mult contează fracțiunile de secundă: te miști mai repede, așa că trebuie să reacționezi mai repede la orice. Motus PRO10 Sport 2021 actualizat face acest lucru mai bine ca niciodată. Întoarceți cheia, decolați - și totul este clar!

Conceptul PRO10 Sport 2021: o trotinetă pe care nu vreți să o schimbați cu niciuna alta

Motus PRO10 Sport 2021 îți va tăia respirația, te va încânta, iar apoi vei dori să o deții cât mai mult timp și să o conduci fără țintă, din pură plăcere. Este la fel ca în cazul mașinilor: o mașină sport are, teoretic, multe în comun cu un roller coaster în oraș, dar emoțiile sunt complet incomparabile. În mod similar, o trotinetă obișnuită nu poate fi comparată cu o trotinetă sportivă. Ar fi ca și cum ai spune că mersul pe jos este similar cu sprintul olimpic, doar că este mai lent.

trotinete, cum ar fi PRO10 Sport 2021, pot fi evaluate doar prin utilizarea acesteia.

Noul PRO10 Sport 2021 a dus la extrem conceptul de trotinetă dinamică și senzorială - fiecare piesă mecanică te încântă pentru o parte din senzația pe care o vei simți de îndată ce vei lua câteva viraje, iar acest entuziasm se manifestă de fiecare dată când îl iei la o plimbare.

ALEGEȚI TROTINETA PRO 10 SPORT 2021 DACĂ:

 

- aveți deja o trotinetă obișnuită și doriți ceva mai mult

- căutați ceva care nu este doar un mijloc de transport, ci și un dispozitiv distractiv, cum ar fi o bicicletă rapidă sau o mașină sport.

- aveți experiență în mersul pe trotinetă și simțiți că ați putea merge mai repede

-  nu doriți numărul doi sau soluțiile generațiilor anterioare; doriți să experimentați cele mai noi și cele mai bune soluții.

- sunteți în căutarea unei siguranțe și a unei distracții complete

- doriți pur și simplu să aveți o trotinetă unică

Dacă îți amintești prima ta plimbare pe o motocicletă sau o mașină foarte rapidă, așa este și cu MOTUS PRO10 SPORT 2021. EȘTI ÎN SIGURANȚĂ, DAR ȘI ENTUZIASMAT. ACESTA ESTE SPORTUL ÎN NOUL SPORT. DU-TE LA MAGAZIN ȘI ÎNTOARCE CHEIA

MOTUS PRO10 SPORT 2021 : HULA ȘI CÂȘTIGĂ

Detalii produs
MOTUS
AKC047

Fișă de date

Puterea motorului2x1000 W
Puterea maximă a motorului2x1300W
Capacitatea bateriei18.2 Ah
Tensiunea bateriei52 V
Roți10.0 Cal
Gama maximă65 Km
Viteza maximă66 Km/h
Depreciere cu arc
Tipul de frână2x disc
Sarcina maximă150 Kg
Greutate29 Kg
Tipul de motorFără perii
AnvelopeCamere de aer
Material cadruAluminiu forjat
Funcții de afișaredistanță reală, tahometru, ODO, TRIP, starea bateriei, tensiunea bateriei, angrenaje
AfișareLCD

Referințe specifice

cod EAN135901821995474
MPNAKC047
Recenzii(20)

Recenzii

Evaluarea articolului
5 medie bazată pe 20 evaluări.

Kamil 2023-12-12

Dobry sprzęt

Jestem bardzo zadowolony, hulajnoga jest u mnie 6 miesięcy, czuć moc, mogę śmiało polecić

A fost utilă această recenzie?

po prostu sztos 2023-12-01

Mateusz

Nigdy wcześniej nie używałem innej hulajki niż takie wynajmowane na minuty. Zastanawiałem się czy wybór tak mocnej na "pierwszą własną" był rozsądny, ale teraz wiem, że warto było. Ma to być zabawka, uzywana mocno rekreacyjnie i z tych wymagań wywiązuje się znakomicie. Silniki 2x1000 to jest jakiś kosmos! Jedyny minus to to, że pogoda przedwcześnie zakończyła moją jazdę w tym roku :/ Czekam na wisonę :)

A fost utilă această recenzie?

Recenzja hulajnogi Motus pro 10 sport 2023-08-01

Akafel

Witam Mam hulajnogę Motus pro10 Sport od 2 lat i jeszcze drugi raz bym ją kupił . Mimo że musiałem kupić mocną lampkę rowerową , okulary , kask rowerowy przynajmnij więcej jeździ po mieście i to się przydaje . Na innej hulajnodze miałem przewrotkę to wiem . Tak jak zchwalają hulajnogę Motus sport to tak jest . Wady mało znaczące wiekrzych nie zauważyłem to luzy na kierownicy tam na dole są takie 2 śrubki regulacyjne pod klamrą średnicy 6mm na klucz imbusowy naprawili to średnicę 8 wiele więcej wytrzyma . Mi wysiadło po 21 miesiącach jeszcze w ramach gwarancji . Dzięki Pozdrawiam.

A fost utilă această recenzie?

Najlepsza !!!! 2023-05-05

Nie ma tylu gwiazdek ile chciał bym dać ******** *****

Hulajnoga idelana . Jedynie dla mnie mieszakjącego za miastem chętnie dokupił bym jakąś dodatkową baterie tylko żebym miała sensowne dedykowane mocowanie. Osiągi 10/10 Hamulce 9/10 Wygląd 10/10 Całokształt 10/10 Bateria w tym zestawianiu 10/10 ale to jedyne co mogło by być lepsze , ale wtedy przekroczy wymagane 30kg i podskoczy cena

A fost utilă această recenzie?

Motus pro 10 sport 2022-12-04

Najlepsza hulajnoga

Jak dla mnie zajebiscie! Zakupilem takze hulajnoge przed swietami w promocyjnej cenie. Przetestowalem i polecam. Na poczatku w sklepie stacjonarnym gdzie hulajnoga byla zablokowana do 20/h myslalem se sie wywruce bo kierownica coezko chodzi. Ale zamowilem. Teraz juz wiem dlaczego kierownica musi ciezko chodzic (skrecac) by nie wpadala w wibracje przy predkosci 60km/h. Przy duzej predkosci to bardzo pomaga. Ustawilem ja na max opcje max przyspieszenie dwa silniki 3 bieg i poszlo! Dla mnie bomba. Moc niewyobrazalna. Za te pieniadze nie ma nic lepszego. Amortyzacja swietna moze nie do konca pod offroad ale onroad super. Aczkolwiek po dziurach i szutrach daje rade. Nie zastanawiajcie sie. Ja sie zastanawialem prawie rok i zaluje jednego. Ze tak dlugo zwlekalem

A fost utilă această recenzie?


Sunteți în curs de revizuire “Trotineta Electrică Motus PRO 10 sport 2021 2x1000W 66km/h”


.png .jpg .gif

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă asigura că aveți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.  Politica de confidențialitate.

Coșul dumneavoastră

Nu mai sunt articole în coșul dvs

Conectați-vă

Megamenu